Трансгендерна американка вступила до лав української армії та поїде на передову (ВІДЕО)

Дівчина, яка має медичну освіту, незабаром вирушить на фронт для того, щоб допомагати нашим захисникам.

Сара Ештон-Чирілло, яка народилася у північній Флориді, повернулася до США у грудні 2022 року – вперше з моменту вторгнення РФ на територію України.

Трансгендерна дівчина була директором з комунікацій у каліфорнійській медичній компанії до того, як запустила сайт Politic.tips, присвячений політиці в Неваді та по всій країні. Вона прагнула викривати екстремістськи налаштовані угруповання та допомагати людям.

З початком війни Сара приїхала на територію України та почала тут вести свою журналістську діяльність. Вона дуже переживала, що матиме проблеми з документами через зміну статі, проте була приємно здивована ставленням українців до іноземців.

Сара має медичну освіту і саме через це вона вирішила піти на фронт вже не як журналіст, а парамедик. Вона вже пройшла курс підготовки та незабаром готується вирушити на передову.

“З першого дня, коли мені поставили штамп у паспорт на кордоні, я дізналася, що Україна дуже гостинна. Це навіть не питання терпимості суспільства, не питання сприйняття ідентичності різних людей. Україна – це країна, яка цінує свободу та виступає за свободу для всіх людей. Тут я працювала з ще більшою ефективністю: спочатку репортером, а потім як військовий медик завдяки тому, що моя гендерна приналежність не має тут жодного значення”, – наголосила Сара.


Раніше "Коментарі" писали про те, що майстра з Петриківки оригінально розмалювали військовий вертоліт (ВІДЕО). Незвичайний орнамент дуже сподобався військовим та порадував наших захисників.

Читайте також: У США чоловік з'їв обличчя старого у метро: причина шокує (ФОТО, ВІДЕО). Зловмисника затримали. Постраждалий отримав колосальні травми і йому знадобилася екстрена медична допомога.