Головна Новини Суспільство таблоїд Стівен Кінг пропонує закінчити війну в Україні оригінальним способом
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівен Кінг пропонує закінчити війну в Україні оригінальним способом

Письменник Стівен Кінг закликав Путіна та Зеленського до битви сам на сам для закінчення війни в Україні.

7 травня 2024, 12:17 comments1532
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський письменник Стівен Кінг, який від початку повномасштабного вторгнення Росії підтримує Україну запропонував спосіб, як закінчити війну. За словами Кінга, він би хотів побачити поєдинок між Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним.

Стівен Кінг пропонує закінчити війну в Україні оригінальним способом

Стівен Кінг пропонує битву між Зеленським та Путіним. Фото з відкритих джерел

У соціальній мережі X Стівен Кінг опублікував допис в якому закликав Путіна та Зеленського "припинити вбивати людей". За його словами обидва президенти могли б "залагодити свої розбіжності" в очному поєдинку сам на сам. 

Американський письменник вважає, що за перегляд бою між Путіним та Зеленським варто брати гроші. Підсумував свій допис Стівен Кінг впевненістю що президент України Володимир Зеленський однозначно переможе російського диктатора Володимира Путіна.

"Я хотів би побачити, як містер Z надер дупу Путіну", — пише Кінг.

Українці під дописом Стівена Кінга зазначили, що поважають американського письменника та його підтримку України, проте критикують за такий допис. Зокрема українці вказують, що "війна — це не розвага". 

Також на допис Кінга відреагував американський бізнесмен Ілон Маск, який на початку вторгнення викликав Путіна на бій за Україну. За словами Маска вирішення війни в Україні шляхом "єдиноборства недооцінене".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Стівен Кінг загадав новорічне бажання, яке стосується України.

Також "Коментарі" писали, що Кінг назвав популярний фантастичний бойовик, який він не зміг додивитись в кінотеатрі. За словами письменника, це був єдиний фільм, який він не додивився до кінця у дорослому віці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

8 травня 2024, 16:55

О! Кинг правильно говорит и дело предлагает. Те два долбодятла всю эту кашу заварили, пусть между собой и разбираются. Почему обычные люди должны из-за них страдать?


Новини