Головна Новини Суспільство таблоїд Під час відвідин московського храму у Путіна помітили дивний слід на шиї
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час відвідин московського храму у Путіна помітили дивний слід на шиї

Президент Росії відвідав на Паску храм Христа Спасителя у Москві. Громадськість помітила шрам на шиї у російського диктатора.

19 квітня 2023, 17:45 comments1517
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін у великодні дні відвідав храм Христа Спасителя у Москві. На фотографіях помітили дивний слід на шиї президента Росії. Деякі користувачі соцмереж підозрюють, що це шрам і припускають про проблеми зі здоров’ям Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського журналіста Дениса Казанського.

Під час відвідин московського храму у Путіна помітили дивний слід на шиї

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Стан здоров’я президента Росії викликав цікавість постійно, проте після повномасштабного вторгнення підозри про хвороби Путіна з’являються все частіше. 15 квітня російський диктатор відвідав пасхальну службу в храмі Христа Спасителя. На опублікованих фото було помітно дивний слід на шиї Путіна.

Український журналіст Денис Казанський саркастично віднісся до цього, та заявив, що "здається, я зрозумів, звідки взялася Z". 

Український політик Олексій Гончаренко також прокоментував цей епізод, зазначивши, що президент Росії виглядав в церкві не дуже добре. На думку Гончаренка, ймовірно Путін пережив якусь медичну процедуру від якої залишився шрам на шиї, можливо вентиляцію легень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що секретар Ради національної безпеки РФ Микола Патрушев та начальник Генерального штабу армії Росії Валерій Герасимов планували саботувати накази Володимира Путіна. Рішення мали прийматись тоді, коли російський диктатор пішов на процедури з хімієтерапії і не міг вплинути на ситуацію.

Також "Коментарі" писали про США, які попереджають НАТО щодо Путіна. На їх думку президент Росії може застосувати ядерну зброю в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини