Головна Новини Суспільство таблоїд Маск назвав людину, яка ненавидить людство та хоче знищити цивілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск назвав людину, яка ненавидить людство та хоче знищити цивілізацію

Ілон Маск порівняв відомого мільярдера та філантропа з лиходієм з серії коміксів Marvel..

16 травня 2023, 12:02 comments6793
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск критично відгукнувся про фінансиста угорського походження Джорджа Сороса. Маск порівняв його Сороса з лиходієм з коміксів Marvel. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на твіт Ілона Маска.

Маск назвав людину, яка ненавидить людство та хоче знищити цивілізацію

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

16 травня Ілон Маск написав допис у Twitter де вказав, що Джорж Сорос нагадує йому вигаданого персонажа коміксів Магнето. Магнето переважно асоціюється з групою супергероїв Люди Ікс, де він інколи був у ролі їх союзника, хоча загалом є лиходієм.

Деякі підписники Ілона Маска не погодились з його твердженням та підтримали фінансиста Джорджа Сороса. Однак американський бізнесмен критично віднісся до добрих намірів Сороса.

"Ви припускаєте, що це добрі наміри. Вони не є. Він хоче знищити саму структуру цивілізації. Сорос ненавидить людство", — написав Ілон Маск.

Цікаво, що за кілька днів до повідомлення Ілона Маска з критикою Сороса, останній повністю продав свої акції Tesla, якою володіє американський бізнесмен.

Джордж Сорос — це американський фінансист, меценат та філантроп угорсько-єврейського походження, який є прихильник теорії відкритого суспільства. Ця теорія базується на тому, що усі люди мають різні погляди та інтереси, тому існує потреба в установах, які б могли захистити права усіх людей та дала можливість їм жити в мирі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в середині травня з'явилась інформація про смерть Джорджа Сороса.

Також "Коментарі" писали, що на одному з заходів організатори анонсували зустріч з Ілоном Маском, проте замість нього прийшов його двійник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини