Головна Новини Суспільство таблоїд Ілон Маск кинув виклик Цукербергу на бій у клітці: останній дав згоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск кинув виклик Цукербергу на бій у клітці: останній дав згоду

Власник Meta Марк Цукерберг прийняв виклик Ілона Маска на бій у клітці

22 червня 2023, 16:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск на справжній бій іншого власника технологічної компанії Марка Цукерберга. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter мільярдера.

Ілон Маск кинув виклик Цукербергу на бій у клітці: останній дав згоду

Ілон Маск кинув виклик Цукербергу. Фото з відкритих джерел

20 червня Ілон Маск вирішив висміяти Марка Цукерберга, який почав займатись джиу-джитсу та встиг виграти кілька медалей на турнірі в Бразилії, що пройшов на початку червня. Власник Tesla у своїй соціальній мережі Twitter написав, що кидає виклик Цукербергу.

Американський програміст не злякався виклику та наступного дня на власній платформі Instagram опублікував звернення до Маска, де вимагає від нього вказати місце битви.

Цього разу Ілон Маск також відповів наступного дня та вказав місцем битви"Вегаський Октагон". Це американська арена на якій проводяться поєдинки змішаного стилю. Окрім того, один з найбагатших людей світу вказав прийом, який він застосовуватиме проти Цукерберга.

"У мене є чудовий прийом, який я називаю "Морж", де я просто лежу на супернику і нічого не роблю", — написав Маск у Twitter.

Згодом Маск опублікував короткі відео з моржами. Користувачі соцмереж вважають, що таким чином власник Tesla демонструє, що його виклик був не буде серйозний.

Нагадаємо, що Ілону Маску 52 роки і він власник таких компаній як Twitter, Tesla та SpaceX. Цукербергу 39 років, він керує компанією Meta, якій належать соцмережі Instagram та Facebook.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Twitter різко знецінився від моменту покупки Ілоном Маском.

Також "Коментарі" писали, що Ілон Маск найняв на роботу 14-річного генія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини