Головна Новини Суспільство таблоїд Цьогоріч секс-символом українок став прокурор
commentss НОВИНИ Всі новини

Цьогоріч секс-символом українок став прокурор

Дослідження щодо привабливих чоловіків-українців з когорти представників вищого ешелону влади провів журнал Clutch

17 січня 2023, 18:22 comments3632
Поділіться публікацією:

ТОП-5 найпривабливіших та найсексуальніших чоловіків-посадовців найвищого державного рівня 2023 року склав журнал Clutch, пишуть "Коментарі".

Цьогоріч секс-символом українок став прокурор

Найсексуальніші чоловіки при владі

Секс-символом України серед чиновників названо заступника генерального прокурора Олексія Симоненка. 46-річний Симоненко все життя пропрацював в органах Прокуратури і є одним із найближчих та довірених людей Володимира Зеленського

Цьогоріч секс-символом українок став прокурор - фото 2

Звичайно, його серце вже зайняте красунею-дружиною, але ми не можемо не віддати цій неординарній постаті наше перше місце. За останніми даними Французького дослідницького центру з вивчення соціальних зв'язків, європейки віддають перевагу брюнетам.

Цьогоріч секс-символом українок став прокурор - фото 3

На другій сходинці п’єдесталу красунчиків — Артем Дехтяренко. Він з'явився в інформпросторі з початку повномасштабної війни. 32-річний представник СБУ зненацька здивував усіх голлівудською зовнішністю з обкладинки Men's Health.

Цьогоріч секс-символом українок став прокурор - фото 4

Бронза – у віцепрем’єр-міністр та міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова. Усього 31 рік, а вже віце-прем'єр та учасник рейтингу Форбс "30 до 30". Публічні виступи у стилі презентацій Apple, модні толстовки-мерч від Дії – Михайло, кажуть, буквально виглядає як український Джобс.

Цьогоріч секс-символом українок став прокурор - фото 5

На четвертій позиції, що теж досить престижно в очах українок, — наймолодший суддя Верховного Суду Костянтин Пільков. Цей 35-річний красень особливо виділяється на тлі своїх колег, попри блискучої кар'єри ще й джеймс-бондівськими костюмами та щирою посмішкою.

Цьогоріч секс-символом українок став прокурор - фото 6

"Замикає" п’ятірку найсексуальніших чоловіків України 2023 року уже ексрадник президента Олексій Арестович. У свої 47 років його мільйонні перегляди в Ютубі та особливо-заспокійливий тембр голосу — цей "краш" перших місяців війни все ще не залишає серця українок. Додає сексуальності образу та явна самозакоханість Олексія. До речі, в інстаграмі Арестовича підписано лише на свою дружину — таку лояльність до обраниці не можна не вважати мегапривабливою.

Читайте також на "Коментарях" — власником найкрасивішої чоловічої особи визнано актора, співака і моделі Пеінга Такхона з М'янми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини