Головна Новини Суспільство таблоїд Без ретуші: показали, як реально виглядають моделі з журналу Playboy (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Без ретуші: показали, як реально виглядають моделі з журналу Playboy (ФОТО)

Російський Playboy опублікував фотографії моделей без фотошопу

19 липня 2021, 14:50 comments1550
Поділіться публікацією:

Активні суперечки в мережі викликала фотосесія моделей з агентства Lumpen для російської версії журналу Playboy. Так, у журналі вирішили показати справжній зовнішній вигляд моделей, які позують для популярного глянцю.

Без ретуші: показали, як реально виглядають моделі з журналу Playboy (ФОТО)

Моделі з журналу Playboy (фото з відкритих джерел)

На фото позують дівчата з різною зовнішністю, формами та пропорціями. На одній фотографії дівчина-альбінос у білому корсеті з атласною шнурівкою сидить на ліжку. На іншому кадрі фотограф із близької відстані сфотографував стегно моделі з розтяжками.

Крім того, для чоловічого глянцю в спідній білизні позувала Надія Lertulo. Стилісти доповнили образ моделі майже прозорою спідницею і чорними панчохами. Також жінка одягла стильну шкіряну куртку, взула туфлі на високих підборах.

Творці проєкту таким чином вирішили показати своїм читачам справжню зовнішність моделей без фотошопу і ретуші. Але такий сміливий експеримент викликав серед читачів хвилю обурень і чимало суперечок у соціальних мережах.

Деякі підписники написали, що всі повинні бути сексуальними, адже для того і є Рlayboy, щоб викликати фантазії у чоловіків. А ще — що нічим захоплюватися, адже дівчата явно не підходять для такого журналу, крім того, вони не є форматом для такого видання.

Але знайшлися і ті, хто гідно оцінив творчий задум. Користувачі написали, що дівчата красиві, а фотографії чудові, адже всі ми — різні й це чудово.

Без ретуші: показали, як реально виглядають моделі з журналу Playboy (ФОТО) - фото 2
Без ретуші: показали, як реально виглядають моделі з журналу Playboy (ФОТО) - фото 3
Без ретуші: показали, як реально виглядають моделі з журналу Playboy (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що дівчина з обкладинки журналу Playboy наклала на себе руки. У місті Остін (штат Техас, США) виявили мертвою модель журналу Playboy 33-річну Ешлі Меттінглі. У поліції назвали те, що трапилося, самогубством.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини