Головна Новини Суспільство таблоїд «Ангели» повернулися разом із росіянками: відомий бренд залучив до показу моделей із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ангели» повернулися разом із росіянками: відомий бренд залучив до показу моделей із РФ

В показі Victoria's Secret взяли участь російські моделі

сьогодні, 13:11
Поділіться публікацією:

Напередодні у Нью-Йорку пройшло шоу американського бренду спідньої білизни Victoria's Secret. Серед тих, хто "наділи крила" були й російські моделі. Зокрема, пройшлася подіумом 21-річна модель з Вязьми Вікторія Євсєєва.

«Ангели» повернулися разом із росіянками: відомий бренд залучив до показу моделей із РФ

Вікторія Євсєєва

Так, Євсєєва вийшла на подіум у лавандовому бюстгальтері, стрінгах та міні-спідниці в тон. Модель також одягла величезні блискучі крила та сріблясті босоніжки на підборах. Візажисти зробили знаменитості макіяж у природному стилі, а стилісти по волоссю – легке укладання.

При цьому самі росіяни вже розкритикували свою співвітчизницю, назвавши її "гарною, але без сексуальної енергетики". Крім того, росіяни вважали Єлисєєву "ніякою" і "втомленою". Також її звинуватили у відсутності харизми та невпевненій ході.

Крім Євсєєвої, в показі взяла участь ще одна росіянка — Ірина Шейк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що у вівторок увечері Victoria's Secret Fashion Show повернуло свої "ангельські крила" до Нью-Йорка для свого першого показу з 2018 року. Моделі, серед яких "ветерани" моди Джіджі Хадід, Белла Хадід, Тайра Бенкс, Кендіс Свейнпол, Барбара Палвін, Бехаті Прінслу, Ешлі Грем, Адріана Ліма та Алессандра Амбросіо, продемонстрували останню колекцію спідньої білизни бренду. Також на показі виступили відомі моделі Карла Бруні, Єва Герцигова, Валентина Сампайо, Іман Хаммам, Грейс Елізабет, Жасмін Тукс, Ешлі Грем, Тейлор Хілл, Кейт Мосс, Ірина Шейк, Даутцен Крус та інші.

Бренд також повідомив, що образи з подіуму будуть доступні для негайного придбання на веб-сайті компанії, у додатку, у вибраних магазинах та в магазині Amazon Fashion бренду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини