Головна Новини Суспільство Наука та освіта ЗНО-2020: завершується додаткова реєстрація
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗНО-2020: завершується додаткова реєстрація

В Україні завершується реєстрація на додаткову сесію ЗНО

9 червня 2020, 11:53 comments1013
Поділіться публікацією:

В Україні останній день додаткової реєстрації випускників на зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО). Додаткова сесія розпочнеться 24 липня і триватиме до 10 серпня. Таку інформацію надав Український центр оцінювання якості освіти. У відомстві підкреслили, що зареєструватися на додаткову сесію можуть усі бажаючі, які з поважних причин не змогли пройти основну сесію.

ЗНО-2020: завершується додаткова реєстрація

"Щоб зареєструватися для участі в додатковій сесії ЗНО, потрібно правильно обрати категорію, створити і заповнити реєстраційну картку, підготувати комплект реєстраційних документів і подати його відповідальному за реєстрацію в навчальному закладі (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які в цьому році закінчують отримання повної загальної середньої освіти) або відправити його у відповідний регіональний центр оцінювання якості освіти (для випускників минулих років)", — відзначили в Центрі.

Як повідомляв портал "Коментарі", Міністерство освіти і науки України (МОН) опублікувало оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини