Головна Новини Суспільство Наука та освіта Жителі яких країн найбільше люблять алкоголь: з'явився рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі яких країн найбільше люблять алкоголь: з'явився рейтинг

У 2020 році кількість людей, які вживають алкоголь, збільшилася

29 січня 2021, 20:36
Поділіться публікацією:

Є країни, жителі яких люблять випити більше, ніж інші. Щоб це з'ясувати, фахівці з незалежної дослідницької компанії Global Drug Survey провели масштабне опитування.

Жителі яких країн найбільше люблять алкоголь: з'явився рейтинг

Жителі яких країн найбільше люблять алкоголь. Фото: unsplash

Повідомляється, що в процесі експерименту було опитано понад 110 тисяч людей різного віку з 25 країн світу. Вчені враховували стать, вік і навіть рівень освіти учасників.

Згідно з отриманою статистикою, за минулий рік кількість вживаючих алкоголь в рази збільшилася. Близько 94 відсотків людей чесно зізналися, що за останні 12 місяців життя встигли спробувати безліч спиртних напоїв.

Крім того, експертам вдалося дізнатися, жителі яких країн люблять розслабитися за келихом чогось алкогольного. Першою в рейтингу опинилася Шотландія, далі йдуть Великобританія, Австралія, Данія і Фінляндія.

Найменше вживають алкоголь в Португалії, Аргентині, Колумбії, Мексиці, Іспанії, Новій Зеландії та Південній Африці. Щоб ознайомитися з повним списком країн, необхідно перейти за посиланням.

Країни, де люди п'ють спиртні напої найчастіше:

Шотландія;

Великобританія;

Австралія;

Данія;

Фінляндія;

США;

Канада;

Ірландія;

Франція;

Бразилія.

Як повідомляло видання "Коментарі", чим небезпечна повна відмова від алкоголю. Відомий медик Олександр М'ясников зробив несподівану заяву. Так, фахівець сказав, що розумне вживання алкогольних напоїв позитивно впливає як на здоров'я в цілому, так і на тривалість життя.
А ось повна відмова від спиртного може принести цілком протилежний ефект, сказав Мясников. Цією інформацією він поділився в телепрограмі "Про найголовніше".
За його словами, абсолютну відмову від алкоголю не можна назвати правильним рішенням, оскільки помірні його дози в окремих випадках можуть бути в якості профілактики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Саня

29 січня 2021, 21:47

Алкоголь - наркотик не слабее героина. Ладно государство, эти имеют процент и бесплатную рабочую силу быдлом несоображающим легче управлять. Но то, что доктор за наркотики это странно.


Новини