Головна Новини Суспільство Наука та освіта З якого фактора почнуться незворотні зміни клімату
commentss НОВИНИ Всі новини

З якого фактора почнуться незворотні зміни клімату

Дослідники назвали основний фактор, з якого почнуться незворотні зміни клімату, здатні вплинути на 40% населення

15 червня 2021, 22:05
Поділіться публікацією:

Зміна клімату — глобальна проблема сучасності, яка може призвести до дуже серйозних наслідків. Вчені вважають, що основним фактором, здатним спровокувати мережу глобальних подій, є танення льодовиків Гренландії та Антарктиди.

З якого фактора почнуться незворотні зміни клімату

Зміна клімату (фото з відкритих джерел)

Дослідники говорять, що саме цей фактор спровокує незворотні кліматичні зміни, тому що танення льодів охолодить теплі атлантичні течії, а це відіб'ється на кількості опадів у тропічному поясі. Їх стане менше, що перетворить ліси Амазонії в савану. Такі зміни вплинуть на життя 40% населення Землі, насамперед у прибережних районах.

Вчені кажуть, що наслідки глобального потепління включають підвищення рівня моря, регіональні зміни опадів, більш часті екстремальні погодні явища, такі як спека і розширення пустель. У найближчі роки, за словами експертів, температура може досягти показників, які на планеті спостерігалися 35 мільйонів років тому.

Генсек ООН Антоніу Гутерріш заявив, що 2020 рік став "безпрецедентним періодом екстремальних погодних і кліматичних катаклізмів". Концентрація вуглекислого газу досягла нового максимального рівня, збільшившись на 148%.

Нагадаємо, що німецькі вчені у сфері зміни світового клімату зафіксували стрімке прискорення танення льодовиків Гренландії й вперше обґрунтували це не кліматичним теплом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що згідно з результатами дослідження британського університету Лідса, яке охопило 86 країн, багаті люди більше впливають на зміни клімату, ніж бідні. Наприклад, бідні люди не можуть дозволити собі особистий автомобіль і рідше користуються транспортом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

15 червня 2021, 21:51

Так что же вам на это всем наплевать? Снова будут коровы виноваты которые якобы выдыхают СО2, а миллиарды авто и другая техника на горючем топливе типа безвредна.... Не говоря о добыче битума, нефти и т.д. Нас умышленно подсадили на энергетическую иглу ископаемых ресурсов, вместо того что бы давным давно перейти на возобновляемые, более дешевые и по настоящему чистые экологически безопасные источники энергии! Не говоря о бытовой химии которая массово загрязняет воду... А бессмысленные войны испытания бомб, ядерного и атомного оружия сколько приносят вреда нашей планете... И очередной лохотрон на фоне всего это Илон Маск, вместо того что бы спасать нашу планету от упырей живущей на ней, давайте переберемся в ад на марс - очередной бред.

Василий

15 червня 2021, 21:20

ИСЛЕДОВАТЕЛИ ,это проплаченые твари в человеческом облике сионисткой мафиозной структурой современного мира.


Новини