Головна Новини Суспільство Наука та освіта З яким серйозним захворюванням може боротися авокадо: вчені провели дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

З яким серйозним захворюванням може боротися авокадо: вчені провели дослідження

З'ясувалося, що плоди авокадо мають протиракові властивості

11 травня 2021, 08:38
Поділіться публікацією:

Багато хто знає про користь авокадо, яке допомагає знизити рівень холестерину, поліпшити кровообіг, а також зміцнити імунітет. Але це далеко не всі переваги рослини. Канадські дослідники з Гуелфського університету з'ясували, що плоди авокадо мають протиракові властивості. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на профільне видання Explica.co.

З яким серйозним захворюванням може боротися авокадо: вчені провели дослідження

Користь авокадо - фото з відкритих джерел

Як з'ясувалося продукт багатий авокатином В, який здатний пригнічувати фермент VLCAD, що бере участь у метаболізмі лейкозних клітин. Повідомляється, що даний нутрієнт є абсолютно нетоксичним засобом лікування онкологічного захворювання.

Вже незабаром вчені мають намір розпочати серію досліджень за участю людей, щоб довести ефективність авокатину В у лікуванні лейкозу (раку крові й кісткового мозку).

Нагадаємо, що раніше лікарі з Великобританії розповіли, що людям, які страждають від гіпертонії (підвищеного тиску) необхідно вживати більше незрілих бананів і авокадо. Фахівці відзначили, що ці фрукти багаті на вітаміни, а також калій, фосфор, залізо і антоціаніни, які допомагають нормалізувати артеріальний тиск. Ці фрукти можна у свіжому вигляді, також плоди можна додавати в смузі, молочні коктейлі, каші, йогурти, різні десерти та інші страви.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що авокадо — дуже смачний і корисний екзотичний фрукт, тому не дивно, що багато хто хоче його вирощувати у себе вдома і насолоджуватися його плодами. І зробити це не так вже й складно. Докладну інструкцію вирощування цього фрукта в домашніх умовах читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини