Головна Новини Суспільство Наука та освіта Який колір помади подобається чоловікам: вчені дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Який колір помади подобається чоловікам: вчені дали відповідь

Вчені з Університету Манчестера з'ясували, який колір губної помади привертає увагу чоловічої статі

31 серпня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Найважливіший предмет в косметичці — губна помада, адже з її допомогою дівчини кожен день доповнюють свій макіяж. Британські вчені вирішили з'ясувати, а який відтінок найбільше привертає увагу чоловіків.

Який колір помади подобається чоловікам: вчені дали відповідь

Який колір помади подобається чоловікам (фото з відкритих джерел)

Експерти з Університету Манчестера (Великобританія) вирішили за допомогою дослідження з'ясувати, чи дійсно чоловіки звертають увагу на колір губ представниць прекрасної статі і який відтінок їм більше до душі.

В експерименті взяло участь 50 чоловіків, їм показували фотографії жінок з різними кольорами губної помади, зокрема з червоним, рожевим і нюдовим (на знімках дівчата були без помади). І вчені помітили, що чоловіки витрачали 7 секунд, розглядаючи жінок з червоною помадою, на 6,7 секунди вони затримували свою увагу на фотографіях, де дами були з рожевим відтінком і тільки 2,2 секунди витрачали на тих, хто був без косметичного засобу.

Було ще одне дослідження, яке показало, що чоловіки офіціанткам з нафарбованими червоною помадою губами залишали чайових в 50% випадків частіше, ніж, наприклад, дівчатам з коричневим або рожевим відтінком губ. Це дослідження проводилося у Франції, де чайові не обов'язкові. Дослідники запитували чоловіків, які залишили гроші, причину, чому вони були щедрі й ті відповідали, що знаходили жінок з червоною помадою більш привабливими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що люксовий бренд YSL Beauty представив помаду, яка здатна кардинально змінити ставлення жінок до процесу макіяжу. У чому її особливість? Виявилося, що вона дає можливість самостійно створювати необхідний відтінок помади для губ в обраній кольоровій гамі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини