Головна Новини Суспільство Наука та освіта Відкриття вчених: люди з якими іменами живуть довше
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкриття вчених: люди з якими іменами живуть довше

Американські вчені під час дослідження з'ясували, люди з якими іменами живуть довше інших

11 травня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Езотерики кажуть, що кожне ім'я має особливу енергетику, яка здатна впливати на долю людини. Воно зображає характер і інші риси носія, а також його спілкування з оточуючими. Американські вчені під час дослідження з'ясували, чи може ім'я впливати на тривалість життя.

Відкриття вчених: люди з якими іменами живуть довше

Люди з якими іменами живуть більше за інших (фото з відкритих джерел)

Фахівці проаналізували близько 3 мільйонів свідоцтв про смерть, зареєстрованих в американських штатах Міссурі, Іллінойсі, Алабамі та Північній Кароліні з 1809 по 1970 роки, щоб з'ясувати, люди з якими іменами живуть довше. Вони виділили 4 імені, які є біблійними.

Мойсей

Ім'я Мойсей згадується не тільки в Біблії, але і в Корані та має різні варіанти звучання. Вважається, що чоловік з таким іменем досить суперечливий, у нього аналітичний розум, він розумний, допитливий, але часто сумнівається у своїх мотивах і діях. Для оточуючих він є оригінальною, трохи незвичайною людиною, обдарованою, з винятковим інтелектом.

Ілля

Чоловіки з іменем Ілля також часто бувають довгожителями. Вони легко знаходять спільну мову з людьми, не конфліктні, мають гарну інтуїцію і пам'ять. Внаслідок своєї легкої вдачі вони процвітають у багатьох сферах.

Анна

Довгожительками серед жінок, як з'ясували вчені, часто стають Анни. Вони дуже вимогливі до себе та оточуючих. У жінок з таким іменем відмінна пам'ять і аналітичний склад розуму.

Марія

Четверте ім'я в списку довгожителів — Марія. Жінки з цим іменем, кажуть учені, можуть прожити до 100 років. Доросла володарка імені Марія є багатогранною особистістю, яка справляє враження тихої, надійної та працьовитої жінки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені виявили низку генетичних особливостей, якими володіють довгожителі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини