Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені з'ясували, в які місяці народжуються довгожителі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, в які місяці народжуються довгожителі

Вчені змогли виявити деяку закономірність

10 листопада 2020, 16:25 comments3063
Поділіться публікацією:

Між місяцем народження людини та тривалістю її життя існує зв'язок. Його підтверджують, як нумерологи, так і медики. За допомогою дослідження, експертам вдалося визначити, в якому місяці найчастіше народжуються довгожителі.

Вчені з'ясували, в які місяці народжуються довгожителі

фото з відкритих джерел

Фахівці проаналізували статистику понад 1500 добровольців, вік яких перевищував 100 років. Отримані дані вони порівняли з 10 тис. родичами (їх братами та сестрами), щоб отримати відомості про терміни життя людей із загальною спадковістю і схожим способом життя, а також людей з іншим генетичним набором. В результаті вдалося з'ясувати, як на життя людини впливає саме місяць його народження.

Експертам визначили, що найчастіше довгожителі народжуються восени (у вересні-листопаді). Однак, це не пов'язано з магічними цифрами або розташуванням зірок, а швидше за все з такими факторами, як температура, погода, стан навколишнього середовища. Річ у тому, що восени діти менше піддаються ризику зараження сезонними захворюваннями, ніж взимку чи навесні, коли може відчуватися гостро нестача вітамінів у вагітних.

Плюс до всього, восени найбільш сприятлива температура зовнішнього середовища, відсутні занадто спекотні або холодні дні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які принципи довголіття варто перейняти у японців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини