Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені визначили три фундаментальних принципи краси
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені визначили три фундаментальних принципи краси

Визначено фундаментальні принципи краси, що діють при будь-яких обставинах

28 жовтня 2020, 17:37
Поділіться публікацією:

Фахівці з Данії заявили, що позбавлені краси люди схильні до того, щоб трохи переоцінювати свої зовнішні дані, а красиві, навпаки, можуть недооцінювати себе. Щоб з'ясувати, в чому тут справа, вони провели нове дослідження, завдяки якому їм вдалося визначити три фундаментальні принципи краси. Про це пише видання lenta.

Вчені визначили три фундаментальних принципи краси

Три фундаментальних принципи краси. Фото: unsplash

Вчені зазначили, що ці принципи діють при будь-яких обставинах і без будь-яких винятків. Так, першою ознакою краси можна вважати симетричне обличчя.

"Симетричне обличчя вважається гарним не тому, що люди домовилися про це, а тому що це знак хороших генів, які можна передати потомству. Зовнішня асиметрія, відповідно, є маркером поганої генетики", — поділився один з авторів цього дослідження Мадс Мейер Йегер.

На другому ж місці — риси обличчя, які є типовими для народу, до якого належить людина.

І завершує цей список рівна шкіра обличчя. Експерти пояснюють, що вугрі, синці під очима чи нездоровий колір шкіри — все це може значно знижувати оцінку зовнішніх параметрів в очах іншої людини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 10 б'юті-лайфхаків по догляду за собою. Будь-яка дівчина мріє виглядати бездоганно, і це можливо за допомогою нехитрих процедур, які допоможуть позбутися від видимих недоліків шкіри і швидко поліпшити свій зовнішній вигляд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини