Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені розгадали таємницю Бермудського трикутника - під водою виявлені "моторошні" істоти: фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розгадали таємницю Бермудського трикутника - під водою виявлені "моторошні" істоти: фото

Жахлива підводна істота ховається на глибині трьох тисяч метрів над поверхнею води

30 листопада 2020, 15:29 comments8186
Поділіться публікацією:

Вченим вдалося розкрити таємницю загадкового Бермудського трикутника, виявивши в його районі жахливих підводних істот. Телеканал National Geographic показав, як саме проводилося дослідження.

Вчені розгадали таємницю Бермудського трикутника - під водою виявлені "моторошні" істоти: фото

ФОТО: З відкритих джерел

Бермудський трикутник — це район в Саргасовому морі, в якому нібито відбуваються незрозумілі зникнення морських і повітряних суден. Відомо, що Бермудський трикутник містить глибокі траншеї у світі, деякі з них досягають глибини 27 тисяч футів.

Керівник групи дослідників Остін Галлахер висловив припущення про те, що невловима тигрова акула під назвою Мейбл може відвідувати одну з підводних траншей. Команда вчених тривалий час намагалася простежити за акулою, помітивши якісь дивні речі в поведінці підводних мешканців. Вчений також зазначив, що група навіть не уявляє, що може відбуватися в найглибших траншеях.

"Тварини всіх видів можуть жити в цій траншеї. Є повідомлення про різних істот, які живуть в цьому легендарному місці. Вважалося, що це марна зона з невеликою кількістю форм життя, здатних утримувати себе без світла Сонця, однак морські біологи виявили, що глибокі води Бермудського трикутника є домом для інших акул ", — розповів підводний кінематографіст Джо Ромейро.

Дослідник також розповів про одну маленьку акулу, яку помітили в зухвалих нападах. Її дуже важко сфотографувати, тому, що вона виділяється занадто різкими рухами. Ця акула живе на глибині понад три тисячі футів, проте вночі вона підіймається вище і полює на китів, тунця і навіть великих білих акул.

Вчені розгадали таємницю Бермудського трикутника - під водою виявлені ”моторошні” істоти: фото - фото 2

Вчені помітили дивні травми на підводних мешканцях — це "отвори в формі печива". На думку дослідників ці каліцтва завдає саме ця дрібна акула з сімейства Dalatiidae.

Вчені розгадали таємницю Бермудського трикутника - під водою виявлені ”моторошні” істоти: фото - фото 3

Як повідомляли "Коментарі" раніше, над Японією пролетіла величезна куля, що яскраво світилася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини