Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені перетворюють опудала мертвих тварин на дрони: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені перетворюють опудала мертвих тварин на дрони: яка причина

Дослідники сподіваються покращити розуміння того, як птахи керують енергією між собою. На думку вчених, це допоможе авіації заощадити паливо та енергію в майбутньому.

3 травня 2023, 18:33 comments1332
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Науковці з Інституту гірничої справи та технологій Нью-Мексико перетворюють опудала птахів, які були збережені методом таксидермії на дрони. Таким чином вчені збираються вивчати польоти птахів, а також спостерігати за дикою природою не лякаючи тварин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Metro.

Вчені перетворюють опудала мертвих тварин на дрони: яка причина

Вчені перетворили опудала птахів на безпілотники. Фото з відкритих джерел

Професор машинобудування, який керує проєктом доктор Мостафа Хассаналян заявив, що штучні механічні дрони та птахи не дали необхідних результатів, тому вони вирішили використати справжніх птахів.

"Ми придумали таку ідею, що ми можемо використовувати мертвих птахів і зробити з них дрон. Усе є… ми виконуємо зворотне проєктування", — каже Хассаналян та додає, що у перспективі дослідження покаже краще розуміння, як птахи керують енергією між собою, що допоможе авіації заощадити паливо в майбутньому.

Поки більшість вчених вважає, що колір птаха використовують як залучення партнерів або мімікрії, студент університету Бренден Геркенхофф зосередив свої дослідження на кольорі птахів та його ефективності на політ.

"Ми провели експерименти і визначили, що для наших дронів із нерухомим крилом застосування певних кольорів може змінити ефективність польоту. І те ж саме стосується птахів, ми вважаємо", — сказав говорить Геркенхофф.

Цікаво, що дослідження збігаються з популярною теорію про несправжніх птахів. На думку деяких конспірологів птахів насправді не існує і вони є спеціальними безпілотниками для шпигунства урядами країн за своїми громадянами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна використовує картонні безпілотники.

Також "Коментарі" писали про реакцію США на інформацію РФ про удари по Кремлю з боку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини