Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені накурили лобстерів марихуаною і зварили їх: для чого
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені накурили лобстерів марихуаною і зварили їх: для чого

Дослідники вирішили перевірити дивний спосіб позбавлення ракоподібних від страждань

8 червня 2021, 17:08
Поділіться публікацією:

Як відомо, лобстерів прийнято варити живими. Ще у 2018 році американська ресторатор Шарлотта Джилл намагалася знайти спосіб, який допоможе позбавити ракоподібних від страждань. Жінка вигадала досить неординарний спосіб, про який розповіли в Modern Farmer, пише 24 канал.

Вчені накурили лобстерів марихуаною і зварили їх: для чого

Вчені накурили лобстерів марихуаною і зварили їх - фото з відкритих джерел

Перед варінням Джилл вирішила накурити лангустів марихуаною і помітила, що в такому стані вони не демонструють реакцій на підвищення температури і навіть не намагаються вилізти із котла, як це було до "експерименту".

Шарлотта була ресторатором, і страви мали дня неї першочергове значення. Жінка запевнила, що в сечі відвідувачів закладу, які вживали лобстерів, не було виявлено слідів ТКГ. Крім того, ресторатор зазначила, що м'ясо лобстерів стало набагато смачнішим — солодшим і м'якшим, оскільки в них "не виробився гормон стресу".

Каліфорнійські вчені вирішили провести власний експеримент і перевірити ефективність способу Джилл. Вони також накурили лангустів марихуаною і простежили за їхньою реакцією на зміну температури.

Фахівці зазначили, що після півгодинної ТГК-інгаляції лобстери дійсно почали рухатися повільніше, проте їх перебування в камері із наркотичним димом не вплинуло на теплову реакцію лангустів. Інтенсивність фізіологічного болю залежала від температури, тому явних знеболюючих ефектів вчені не підтвердили.

Зазначається, що це дослідження поки що не рецензоване.

Раніше портал "Коментарі" писав, що спеціалісти із Бірменгенского університету в Британії провели дослідження, під час якого визначили, що інфікування COVID-19 викликає ризик розвитку синдрому Гієна-Барре й інших аутоімунних захворювань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини