Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Україні запустили проект, який заохочуватиме дітей до читання - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запустили проект, який заохочуватиме дітей до читання - деталі

В Україні розробили проект BOOKMINT's, який буде популяризувати книжки та привчати дітей до розвитку

25 травня 2021, 12:17
Поділіться публікацією:

В Україні вперше стартувала платформа, яка допоможе заохотити дітей до читання та розвитку. Про це повідомляє ресурс Amazing Ukraine.

В Україні запустили проект, який заохочуватиме дітей до читання - деталі

В Україні створили проект який буде популяризувати книгу серед малечі. Фото: chitalochka-ru

Платформа має назву BOOKMINT's. Вона була запущена завдяки “Форуму видавців” та “Дитячим науковим студіям".

На платформі будуть розміщені наукові експерименти та добірки тематичних книжок. Таким чином розробники хочуть популяризувати прикладний підхід до вивчення науки та мотивувати дітей розвиватися.

На ресурсі буде розміщено два типи контенту: навчальні відео з експериментами, дослідами та іншими інтерактивними техніками, а також добірки тематичних дитячих книжок від українських видавництв.

Окрім того, платформа буде корисною і для батьків та працівників закладів освіти. Вони швидше можуть знайти необхідний цікавий матеріал для малечі.

Ресурс може стати й комунікаційною платформою для видавців. Автори матимуть можливість публікувати свої твори та співпрацювати з організаторами дитячих подій, STEM-центрами, батьками, бібліотеками та центрами розвитку.

Нагадаємо, що герцогиня Сассекська Меган Маркл зважилася почати кар'єру письменниці та написати власну дитячу книгу. Перша книга Меган Маркл вийде вже в червні. Називається вона "The Bench" ("Лавка"). В основі книги — вірш самої Меган, яке вона створила два роки тому, коли народила малюка Арчі. Детальніше про книжкову новинку читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує ознайомитися з книгами, які варто прочитати кожному. Серед них класика, фентезі та мотиваційна література. Добірку можна знайти тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини