Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Україні стартувала реєстрація на пробне ЗНО: як подати документи (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стартувала реєстрація на пробне ЗНО: як подати документи (ФОТО)

Для подання документів міністерство освіти виділило лише 18 днів

5 січня 2022, 09:51
Поділіться публікацією:

У середу, 5 січня 2022 року, в Україні стартувала  реєстрація потенційних учасників у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО). Аби взяти у ньому участь, документи необхідно подати до 22 січня. Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки України, передає портал "Коментарі".

В Україні стартувала реєстрація на пробне ЗНО: як подати документи (ФОТО)

Пробне ЗНО 2022 - реєстрація. Фото з відкритих джерел

Аби взяти участь у пробному ЗНО, необхідно зареєструватись на сайті вашого регіонального центру оцінювання освіти. Важливе уточнення додають у МОН — реєстрація у пробному ЗНО не робить автоматичною вашу участь у щорічному оцінюванні, яке пройде пізніше. Для цього потрібно буде ще раз зареєструватись. Це звичана проба своїх можливостей. Результати пробного ЗНО ніде не будуть офіційно фіксуватись і зараховуватись, наприклад, як результати іспиту.

"Участь у такому пробному тестуванні дає можливість потенційним учасникам отримати навички у роботі з тестами, спробувати заповнити бланки відповідей, а отже психологічно налаштуватися на  ЗНО, навчитися ефективно розподіляти свій час," — повідомляє пресслужба міністерства освіти.
Участь у пробному ЗНО не безкоштовна і до того ж відрізняється в залежності від області. Вартість варіюється від 213 до 309 гривень.

З датами проведення пробного ЗНО пропонуємо ознайомитись у інфографіці.

В Україні стартувала реєстрація на пробне ЗНО: як подати документи (ФОТО) - фото 2

Результати тестування з української мови, української мови і літератури оприлюднять на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.

Читайте також: В Україні розсилатимуть сповіщення, якщо хтось намагається взяти на вас кредит: як підключити послугу(ВІДЕО)




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини