Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Одесі оголосили конкурс малюнків для дітей: «Як я розумію ґендер»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі оголосили конкурс малюнків для дітей: «Як я розумію ґендер»

Конкурс малюнка проводять серед дітей та учнівської молоді

12 вересня 2024, 08:22
Поділіться публікацією:

Упродовж вересня – жовтня 2024 року Департамент освіти та науки Одеської міської ради проводить міський конкурс малюнка "Як я розумію ґендер" серед учнів/вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста.

В Одесі оголосили конкурс малюнків для дітей: «Як я розумію ґендер»

Конкурс малюнків. Фото: Департамент освіти та науки ОМР

Для участі у конкурсі заклади освіти міста надають до трьох кращих малюнків від кожної вікової категорії (І категорія – від 9 до 13 років; ІІ категорія – від 14 до 17 років).

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Як зазначають у міськраді, мета конкурсу "Як я розумію ґендер": удосконалення організації та змісту освітнього процесу на засадах ґендерної рівності та поваги до прав і свобод осіб кожної статі; формування у підростаючого покоління активної громадської позиції та підвищення обізнаності дітей та учнівської молоді з питання ґендерної рівності; розвиток творчого потенціалу дітей та учнівської молоді, виявлення та підтримка талановитих дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Києві школярі отримали підручники з зображенням російських військових

В одній зі шкіл Києва десятикласники отримали підручники з "Захисту Вітчизни", де опубліковане фото російських окупантів.

Так, школярі помітили, що на фото в підручнику зображено двох військових в екіпіруванні, схожим на вороже, а також снайперською гвинтівкою російського виробництва. Якщо перевірити зображення через інтернет, то пошук веде на російські сайти, де пишуть про вороже екіпірування "Ратнік" та автомат АК.

У сюжеті військовослужбовець ЗСУ Олексій “Годзилла” Годзенко пояснив, що на фотографії все вказує на те, що це зброя ворога. Подробиці – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини