Головна Новини Суспільство Наука та освіта UNIT.City пропонує українцям грант на навчання програмуванню вартістю 250 тисяч гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

UNIT.City пропонує українцям грант на навчання програмуванню вартістю 250 тисяч гривень

Отримати грант на безкоштовне навчання зможуть тільки п'ять чоловік

3 листопада 2020, 19:01
Поділіться публікацією:

Інноваційний парк UNIT. City відкриває в Україні іменну грантову програму на навчання в ucode IT academy від CEO UNIT. City Домініка Піоте. У UNIT. City повідомляють, що ucode IT academy виділяє п'ять безкоштовних місць для участі в 12-місячній навчальній програмі "Професія програміст" загальною вартістю 250 тис. грн.

UNIT.City пропонує українцям грант на навчання програмуванню вартістю 250 тисяч гривень

Ця програма розрахована на 12 місяців і готує фахівців за двома напрямками: game developer і IoT developer. "Професія програміст" — унікальна навчальна програма, розроблена експертами ucode IT academy і компаніями-партнерами, UBISOFT і Ajax Systems, на основі реальних кейсів.

Після закінчення навчання студенти ucode IT academy зможуть претендувати на вакансії для junior-спеціалістів, також вони матимуть 10 реальних проектів в портфоліо, а кращі випускники зможуть отримати пропозиції роботи від UBISOFT і Ajax Systems.

Поборотися за грант на навчання може кожен українець у віці від 17 років з рівнем англійської не нижче Intermediate.

"Зараз ucode IT academy пропонує унікальну для українського ринку систему навчання. В основі нашої методології досвід навчання команд розробників з Apple і Google, а кожна окрема навчальна програма розробляється нашими експертами в колаборації з компаніями-партнерами. Такий підхід дозволяє не тільки дати нашим студентам якісну теоретичну базу, а й навчити їх працювати з актуальними кейсами та створювати реальні проекти", — розповів Віталій Горовий, керуючий партнер ucode IT academy, засновник InSoft Partners.

Щоб взяти участь у відборі, необхідно заповнити анкету та надіслати есе до 4000 знаків англійською мовою на тему "Як ви плануєте використовувати знання, отримані в ucode IT academy".

Відбір буде проходити у два етапи: вибір кращих есе та інтерв'ю з претендентами в телефонному режимі.

Заявки приймаються до 15 листопада. Навчання стартує 23 листопада.

Раніше "Коментарі" писали, що вчені зі Швеції навчилися програмувати клітини мозку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини