Головна Новини Суспільство Наука та освіта Українські військові привітали дітей з Днем знань (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові привітали дітей з Днем знань (ВІДЕО)

1 вересня відзначають День знань

1 вересня 2022, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові записали відеозвернення до дітей і привітали їх з Днем знань. Відповідне відео було опубліковано в Telegram каналі Верховної Ради України.

Українські військові привітали дітей з Днем знань (ВІДЕО)

Українські військові привітали дітей з Днем знань. Фото з відкритих джерел

Відеозапис можна переглянути нижче у статті. Своє звернення воїни ЗСУ почали зі слів, що Україна богом вибрана країна, а хто до нас з мечем прийде, того поставимо на коліна.

Далі українські бійці пообіцяли, що діти матимуть майбутнє в цій країні. У кінці звернення прокричали лозунг "Слава Україні! Героям слава", а також показали кадри запуску ракет по російським позиціям.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв з посиланням на Міністерство освіти та науки про найпопулярніші спеціальності для вступу в Україні на 2022 рік. Як з’ясувалось найбільш популярними напрямки виявились "Комп'ютерні науки", "Право", "Інженерія програмного забезпечення" та інші. Таким чином з топ найцікавіших для студентів категорій вилетіли "Журналістика" та "Середня освіта". Цікаво, що найбільшу кількість вступних заяв було надіслано в університети Києва та Львова.

Також, "Коментарі" повідомляли про створення дистанційної державної школи. Про це заявив очільник парламентського комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Байбак під час конференції. За словами високопосадовця така дистанційна школа зможе об’єднати для навчання українців, які виїхали в наслідок російського вторгнення 24 лютого. В майбутньому така школа зможе долучати і українську діаспору. Наразі проєкт на стадії обговорення і результати будуть представлені орієнтовано в жовтні 2022 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини