Головна Новини Суспільство Наука та освіта Українські науковці-біологи вивели нову рослину під назвою кавбуз - вони називають його "чудо-ягодою"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські науковці-біологи вивели нову рослину під назвою кавбуз - вони називають його "чудо-ягодою"

Плоди лікують від усіх хвороб

14 грудня 2020, 19:34
Поділіться публікацією:

Українські науковці-біологи вивели нову рослину під назвою кавбуз. "Батьки" ягоди розповідають, що одержали нову рослину шляхом схрещування кавуна та гарбуза. За словами винахідників, рослина "народжує" плоди, вага яких може сягати понад 60 кг, а урожай приємних на смак ягід на третину більше.

Українські науковці-біологи вивели нову рослину під назвою кавбуз - вони називають його "чудо-ягодою"

На вигляд ягода нагадує кавун за забарвленням – вона смугасто-зелена, а м'якуш має оранжевого кольору. 

Крім того, науковці завіряють, що біологічний винахід багатий на фруктозу, клітковину, пектин, білки та мікроелементи. Завдяки цьому кавбуз має протипухлинні властивості, а також допомагає справитися з  атеросклерозом. У якості профілактики пацієнти повинні їсти близько 100 г ягоди щодня.

Крім того, кавбуз відіграє велику роль у виведенні з організму важких металiв і радiонуклiдiв. Ласощі, виготовлені з цієї чудо-ягоди науковці радять вживати при виснаженнi захисних сил організму, захворюванні печінки, нирок, серцево-судинної і нервової системи, порушеннях метаболізму.

При імпотенції науковці також радять ввести у раціон кавбуз. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що через серйозну поломку на атомній електростанції у Фінляндії довелося тимчасово зупинити функціонування одного з енергоблоків. Про це повідомляє Управління з радіаційної та ядерної безпеки Фінляндії (STUK). За інформацією відомства, несправність виникла вчора, 10 грудня близько 13 години за місцевим часом. Більш подробиць не повідомляється, але відомо, що викидів в навколишнє середовище не було, радіаційний фон в нормі.

Крім того, портал повідомляв, що ялинку з особливим святковим духом поставили на Рівненщині. Центральна ялинка міста Дубно прибула на площу міста не з якогось казкового лісу, а ... з місцевого кладовища.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини