Головна Новини Суспільство Наука та освіта Українців очікує сильна магнітна буря: названо дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців очікує сильна магнітна буря: названо дату

Вплив сонячної активності буде тривати цілих три дні

27 березня 2021, 20:58 comments1936
Поділіться публікацією:

Метеозалежним українцям варто як слід подбати про власне здоров'я. Вже 28 березня країну накриє хвиля найпотужнішою в цьому місяці магнітною бурею, про що повідомляє "Главком".

Українців очікує сильна магнітна буря: названо дату

Остання буря березня продовжиться три дні. Фото із відкритих джерел

Проявляти обережність не завадить до кінця місяця — вчені обіцяють, що буря триватиме три дні. Її рівень досягне цілих п'яти балів. За таких показників сонячна активність може відобразитися на самопочутті навіть людей, які не мають особливої залежності від зміни погодних умов.

Українці, які страждають від будь-яких хронічних захворювань або мають загальну слабкість, повинні мати при собі необхідні медикаменти. Вони знадобляться в разі потреби швидко "підправити" власне самопочуття.

Зазвичай вплив магнітних бур на організм людини легко вирахувати. Частими симптомами є головний біль, запаморочення, нудота, а також проблеми із серцем. Переконайтеся, що в період магнітних бур ви добре спите, правильно харчуєтеся і не забуваєте про прогулянки на свіжому повітрі.

При цьому особливо розслаблятися не варто, адже вже на початку квітня Землі може загрожувати ще один сплеск негативного впливу сонячної активності. За попередніми прогнозами вчених лабораторії ФІАН, наступна буря може початися вже 2 квітня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, як ще можна уберегти своє здоров'я в період інтенсивних магнітних бур. Крім іншого в нашому матеріалі знайдеться інформація про те, що можна включити в свій раціон для поліпшення самопочуття.

Також на порталі можна дізнатися, як підготувати свій організм до переходу на літній час. До слова, переводити годинник українцям доведеться вже цієї ночі, з 27 на 28 березня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини