Головна Новини Суспільство Наука та освіта У школах стане більше поліцейських: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У школах стане більше поліцейських: деталі

Поліція оголошує новий набір кандидатів на вакансії офіцерів Служби освітньої безпеки

27 вересня 2024, 12:45
Поділіться публікацією:

Офіцери Служби освітньої безпеки (СОБ) забезпечують правопорядок та охороняють безпеку дітей у закладах середньої освіти, а також виконують наставницьку і просвітницьку функції.

У школах стане більше поліцейських: деталі

Іллюстративне фото

Національна поліція оголосила набір кандидатів на вакансії офіцерів Служби освітньої безпеки.

Заповнити анкету можна на сайті.

Набір триває з 25 вересня по 8 листопада 2024 року в 16 областях країни.

Після відбору на кандидатів чекає курс фахової підготовки, що гарантує допуск до роботи у закладах освіти лише підготовлених та компетентних професіоналів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Школам видаватимуть грошову допомогу від ЮНІСЕФ: хто отримає

26 вересня Уряд ухвалив постанову "Про реалізацію спільного з Дитячим фондом Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проекту щодо надання грошової допомоги закладам загальної середньої освіти на 2024/25 навчальний рік". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Проект акта розробило Мінреінтеграції спільно з Міносвіти у межах реалізації реформи шкільного харчування в Україні, ініційованої Першою леді Оленою Зеленською. Акт затверджує Порядок та умови отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ закладами загальної середньої освіти.

Розмір допомоги кожному закладу становитиме 290 500 гривень і надаватиметься разово протягом 2024–2025 років. Загальна сума проекту становить понад 100 мільйонів гривень. Ці кошти можуть використовуватися на ремонт і модернізацію шкільних їдалень, а також на підготовку до зимового сезону. Отримати допомогу можуть школи, розташовані у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Чернігівській, Харківській і Херсонській областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини