Головна Новини Суспільство Наука та освіта У МОН розповіли, яким має бути навчання з 1 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОН розповіли, яким має бути навчання з 1 вересня

У відомстві очікують найближчим часом від головного державного санітарного лікаря затверджені вимоги щодо безпеки у закладах освіти

29 липня 2020, 17:30 comments1171
Поділіться публікацією:

У Міністерстві освіти і науки пропонують, щоб діти тільки під час уроків знімали маски, і будуть рекомендувати змішану форму навчання. Про це заступник міністра освіти і науки України Любомира Мандзій повідомила на брифінгу.

У МОН розповіли, яким має бути навчання з 1 вересня

Вона зазначила, що у Міносвіти очікують найближчим часом від головного державного санітарного лікаря затверджені вимоги щодо дотримання заходів безпеки у навчальних закладах.

Мандзій повідомила, що завтра прем'єр-міністр проведе селекторну нараду з головами обласних державних адміністрацій з керівниками департаментів освіти, на якому будуть обговорюватися питання підготовки до нового навчального року.

"Найближчим часом буде оприлюднено постанову головного державного санітарного лікаря, де будуть передбачені вимоги для навчання в класах", — додала вона. Заступник міністра уточнила, що документом передбачається термометрія (при вході в приміщення школи вимірювання температури як вчителям, так і учням). За її словами, вчителі повинні бути в масках, учнів у класах під час уроку можна бути без масок, але під час перерви треба "розуміти небезпеку, яка нам загрожує".

Раніше "Коментарі" дізналися, до чого варто готуватися українським школярам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини