Головна Новини Суспільство Наука та освіта У дельфінів виявили такий самий статевий орган, як і у жінок: вони теж відчувають задоволення під час сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

У дельфінів виявили такий самий статевий орган, як і у жінок: вони теж відчувають задоволення під час сексу

Під шкірою клітора самки дельфінів мають безліч нервових закінчень

12 січня 2022, 12:10 comments1409
Поділіться публікацією:

Біологи з американського Коледжу Маунт-Холіок з'ясували, що самки дельфінів мають такий самий статевий орган, як і жінки – клітор, який допомагає їм відчувати задоволення під час сексу. Про це пише УНІАН, посилаючись на журнал " Current Biology".

У дельфінів виявили такий самий статевий орган, як і у жінок: вони теж відчувають задоволення під час сексу

Дельфін - фото з відкритих джерел

У ході дослідження вченими було вивчено клітор 11 самок дельфінів афаліна, смерть яких настала з природних причин. Фахівці виявили, що статевий орган має еректальну тканину, яка має здатність наливатись кров'ю. Завдяки цьому клітор ссавців може збільшуватися.

Проаналізувавши статеві органи, біологи зазначили, що шкіра біля клітора тонша, ніж у місцях, що знаходяться неподалік. Під шкірою клітора самки дельфінів мають безліч нервових закінчень.

Раніше спостереження дослідників допомогли їм дійти висновку, що дельфіни займаються сексом не лише для розмноження, вони отримують від процесу задоволення. Вчені зафіксували, що самки терли один одному статеві органи хвостами, мордою чи ластами.

Нагадаємо, що в дельфінарії Одеси дельфін вкусив дитину, яка простягла руку до води. Хлопчика довелося госпіталізувати та накласти на кисть руки кілька швів. Навколо інциденту спалахнув скандал, оскільки дирекція закладу звинуватила батьків, що ті недоглядали за дитиною. Деякі городяни зазначали, що такі випадки були і раніше.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що до 2030-х років на планеті може статися наймасовіше вимирання тварин з періоду, коли на Землі панували великі рептилії — динозаври. Найближчими роками з землі можуть зникнути майже мільйон видів диких тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини