Головна Новини Суспільство Наука та освіта Пробне ЗНО в Україні відбудеться: названі правила та умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Пробне ЗНО в Україні відбудеться: названі правила та умови

У Міносвіти анонсували пробне ЗНО в онлайн-форматі

13 червня 2020, 16:04 comments1661
Поділіться публікацією:

Учасники пробного тестування зможуть пройти його в нинішньому році онлайн 15 і 17 червня. Рішення про скасування пробного ЗНО в навчальних закладах уряд прийняв через зростання кількості хворих коронавірусною інфекцією COVID-19. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти України.

Пробне ЗНО в Україні відбудеться: названі правила та умови

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) повідомив, що інструкція, як пройти тестування онлайн, буде розміщена на їх сайті.

На 15 червня заплановано пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. На 17 червня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України прийняв рішення скасувати пробне ЗНО, яке повинно було відбутися в понеділок, 15 червня, і залишити кінотеатри закритими через стрімке поширення в нашій країні коронавірусу. Глава МОЗ Максим Степанов зазначив, що комісія сьогодні повинна перевірити ситуацію у кожному регіоні. У той же час, поки кінотеатрам не дозволили відновити роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини