Головна Новини Суспільство Наука та освіта Приклеїла медичну маску скотчем до лиця: як скажена вчителька познущалася над учнем
commentss НОВИНИ Всі новини

Приклеїла медичну маску скотчем до лиця: як скажена вчителька познущалася над учнем

Вчителька в початковій школі в Лас-Вегасі приклеїла медичну маску до обличчя четверокласника за допомогою скотча

7 вересня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

Страхітливий інцидент трапився в школі в США. Вчителька початкових класів приклеїла до лиця хлопчика медичну маску скотчем. Мати дитини зажадала відставки педагога за приниження і знущання перед усім класом, оскільки дитина плакала через таку дикість. Про це повідомили на місцевому телеканалі FOX5.

Приклеїла медичну маску скотчем до лиця: як скажена вчителька познущалася над учнем

Маска від коронавірусу, фото з відкритих джерел

За інформацією, вчителька прийшла на заміну основного педагога в цей клас. Але раптом вона помітила, що один з хлопців не надів захисну маску на обличчя, коли вийшов з класу набрати води. Вчителька недовго думала, взяла моток скотча і при всьому класі наклеїла маску хлопцю на обличчя. Щоб маска надійно трималася, жінка наклеїла дві смужки клейкої стрічки навхрест — уздовж і поперек. Одна зі смужок проходила через ніс і лоб.

Справедливо школярі почали сміятися до сліз, не до сміху тільки було головному герою. Мати дев'ятирічного хлопчика, вважає що даний вчинок міг травмувати її дитину, оскільки в результаті він плакав і відчував себе приниженим.

Обурена мати не виступає проти обов'язкового маскового режиму в школах, однак вважає неприйнятною "військову муштру" по відношенню до дітей.

Нагадуємо, якщо ваша дитина піддається знущанням, ви можете допомогти йому справитися з ситуацією. Для того, щоб запобігти довгострокові наслідки знущань, дуже важливо раннє втручання. Як допомагати дітям в таких ситуаціях, читайте в нашому матеріалі.

Рекомендуємо прочитати як допомогти дитині розвинути свої навички в початковій школі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати про знаменитостей, над якими знущалися в школі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини