Головна Новини Суспільство Наука та освіта Претендент на пост глави НАН України: піраміди побудував Бог, а життя на Землі з'явилося за 7 днів
commentss НОВИНИ Всі новини

Претендент на пост глави НАН України: піраміди побудував Бог, а життя на Землі з'явилося за 7 днів

Владислав Гончарук, вважає, що нашій планеті зараз приблизно 15 тис років, життя на Землі зароджувалося за 7 днів, а дельфіни впливають на людей і підпорядковують їх, використовуючи ультразвук

15 вересня 2020, 20:28
Поділіться публікацією:

На пост глави Національної академії наук України, після смерті Бориса Патона, претендують 5 осіб. Один з них, академік Владислав Гончарук, вважає, що нашій планеті зараз приблизно 15 тис років, життя на Землі зароджувалося за 7 днів, а дельфіни впливають на людей і підпорядковують їх, використовуючи ультразвук. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Граніт науки", пише "Курс України".

Претендент на пост глави НАН України: піраміди побудував Бог, а життя на Землі з'явилося за 7 днів

Джерело: vesti.ua

78-річний Владислав Гончарук очолює Інститут колоїдної хімії та хімії води. Днями він закінчив свою наукову працю під назвою "Нове пояснення будови Всесвіту — Сонячної системи — планет — Землі". У ній Гончарук розшифрував кожен біблійний день творіння з наукової точки зору, і прийшов до висновку, що Землі 15 тис років. А писав він  цю роботу з волі Божої.

"Я вам можу сказати, хто побудував піраміди. Так-так, я позавчора про це дізнався. Бог! І зробив він це під час Великого Потопу. Це було 9-е тисячоліття. У понеділок народ займався сексом, розбещувся, а на дев'ятий день Богу це набридло, і він вигнав Адама з Євою ", — заявляє Гончарук.

Також він вважає, що кінець світу настане через 900 років, але яким чином людство загине — претендент на пост глави НАН не уточнює.

Раніше "Коментарі" писали про те, що читання книг продовжує життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини