Головна Новини Суспільство Наука та освіта Польська фармакологічна компанія оголосила про створення ефективних ліків проти COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Польська фармакологічна компанія оголосила про створення ефективних ліків проти COVID-19

Препарат створений на основі компонентів крові тих, хто перехворів на COVID-19

23 вересня 2020, 21:04
Поділіться публікацією:

Фармацевтична компанія Biomed Lublin сповістило світ про те, що створила перші у світі ліки від проти COVID-19, які мають 100% ефективність у боротьбі з хворобою. Про це повідомляє Polskie Radio.

Польська фармакологічна компанія оголосила про створення ефективних ліків проти COVID-19

Фото: PAP/Wojtek Jargiło

За словами прес-служби Biomed Lublin препарат створений на основі плазми крові тих, хто перехворів коронавірусом. Він містить антитіла, які розпізнають вірус та нейтралізують його.

За інформацією, наданою польської фармкомпанією, зараз завершилися перші розливання ліків, попереду тепер клінічні випробування, які будуть проводити медики лікувальних установ Любліна, Битома, Білостока і Варшави.

Ефективність противірусного препарату, виробленого Biomed Lublin, довели дослідники Малопольського центру біотехнологій в Кракові. Відзначається, що отримані результати досліджень говорять про те, що препарат нейтралізує вірус  остаточно і безповоротно.

"Результати, що ми отримали, свідчать про те, що насправді ми зупиняємо вірус на дуже високому рівні, що дозволяє нам сподіватися, що підготовлений продукт відповідатиме сподіванням усіх нас", — заявляють представники фармкомпанії.

Також представники Biomed Lublin поділилися, що робота над створенням їх ліків тривала більше півроку.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що за словами ВООЗ, вакцинації від COVID-19 не буде до середини 2021.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини