Головна Новини Суспільство Наука та освіта Першого вересня у школярів може і не бути, стало відомо чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Першого вересня у школярів може і не бути, стало відомо чому

Перше вересня українські школярі можуть зустріти вдома

3 липня 2020, 14:02
Поділіться публікацією:

Освітній процес в Україні в його класичному розумінні повинен початися з 1 вересня. Правда це буде можливим тільки в тому разі, якщо в країні будуть помірні темпи розвитку епідемії коронавірусу. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передає РБК-Україна.

Першого вересня у школярів може і не бути, стало відомо чому

У той же час глава уряду відзначив, що якщо епідеміологічна ситуація в країні буде погіршуватися, то школярі можуть почати навчальний рік дистанційно. Шмигаль заявляє, що вже зараз уряд працює над тим, щоб у разі дистанційного навчання діти могли отримувати повноцінну освіту. В той же час традиційний навчальний процес у пріоритеті для уряду і влада все ж сподівається, що школярі 1 вересня зможуть сісти за парти у своїх класах.

Заяви прем'єра пов'язані зі зростанням кількості нових випадків зараження коронавірусом в країні, а також з готовністю всього світу до другої хвилі захворювання.

У будь-якому випадку пандемія коронавірусу вже внесла значні корективи в життя людей по всьому світу. Освітній процес у нашій країні буде розпочато з дотриманням елементів захисту дітей і вчителів: масочного режиму, дистанції та дезінфекції.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки України опублікувало інформацію щодо мінімальної вартості навчання на контрактній основі в 160 закладах вищої освіти в нашій країні. Згідно з даними відомства, один рік навчання обійдеться від 6 до 47 тис. гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини