Головна Новини Суспільство Наука та освіта Пересування по стрілках і маски на вході: як буде проходити ЗНО
commentss НОВИНИ Всі новини

Пересування по стрілках і маски на вході: як буде проходити ЗНО

У МОЗ розповіли, як цього року проходитиме ЗНО в умовах карантину

24 червня 2020, 11:34
Поділіться публікацією:

Вже завтра, 25 червня, в Україні розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, як буде відбуватися тестування в умовах карантину через коронавірусну епідемію. Про це на брифінгу розповів головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Пересування по стрілках і маски на вході: як буде проходити ЗНО

"На завтра в кожній школі, яка є пунктом тестування, будуть організовані чіткі маршрути заходу учнів до аудиторій, розроблені певні графіки", — повідомив Ляшко.

Крім того, для кожного учасника ЗНО визначений час, коли слід прибути в пункт тестування. Перед тим, як зайти всередину, учнів опитають про стан здоров'я, виміряють температуру.

"Учасникам покажуть чітко визначену аудиторію, в якій буде проходити ЗНО. Чітко і по стрілках вони проходитимуть до своєї аудиторії, в аудиторії – 15 осіб, а стільці розставлені так, щоб дистанція між учнями була не менше 1,2 метра", — пояснили у МОЗ.

За словами Ляшка, всім буде надано захисні маски на вході.

Раніше стало відомо, що випускники шкіл, які в цьому році не планували вступати в установи вищої освіти України, можуть отримати свідоцтво про отримання повної загальної середньої освіти без здачі ЗНО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини