Головна Новини Суспільство Наука та освіта Названо максимальну тривалість життя людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо максимальну тривалість життя людини

Вчені з Монреальського університету встановили максимальну межу тривалості життя людини

17 січня 2022, 12:35
Поділіться публікацією:

Кількість довгожителів у світі до кінця XXI століття збільшиться. Такою думкою поділився математик Лео Бельзіль, передає видання Daily Mail.

Названо максимальну тривалість життя людини

Скільки може прожити людина (фото з відкритих джерел)

Дослідник зазначив, що люди зможуть доживати до 130 років, а максимальна тривалість життя становитиме 180 років. Але для її збереження людям у такому віці потрібно буде докладати зусиль, зокрема, вони можуть потребувати протезування та трансплантації органів.

До 2100 року, за словами вченого, буде побито рекорд максимальної тривалості життя. Його встановила француженка Жанна Кальман — вона єдина людина на планеті, документально підтверджений вік якої на момент смерті перевищує 120 років.

До речі, зараз у світі відомо лише про 12 людей, чий вік на даний момент становить понад 110 років.

Кандидат математичних наук розповів, що збільшення тривалості людського життя може спричинити негативні наслідки, зокрема зростуть витрати на медицину та почнуть розповсюджуватись хвороби, характерні для старечого віку. Кількість пенсіонерів збільшиться, а ось відсоток платників податків, які їх утримуватимуть, скоротиться.

А ось вчені з Тілбурзького університету (Нідерланди), які також провели дослідження максимально можливої тривалості життя людини, стверджують, що ця межа не перевищує 114-115 років.

Нагадаємо, дослідники з'ясували, що регулярне вживання оливкової олії може знизити ризик захворювань та збільшити тривалість життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоби збільшити тривалість життя, варто додати до чаю один інгредієнт. Який саме?

Читайте також, до якого раціону допоможе збільшити тривалість життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

17 січня 2022, 12:57

"ученые" как всегда облажались! ресурс материального тела человека 260 лет! это известно уже тысячи лет!


Новини