Головна Новини Суспільство Наука та освіта Календар магнітних бур у вересні: коли чекати удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Календар магнітних бур у вересні: коли чекати удару

У вересні очікується всього лише дві магнітні бурі, але обидві з них повинні стати досить сильними

14 серпня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Перший осінній місяць одночасно порадує і розчарує метеозалежних українців. За інформацією "ТСН", до плюсів можна віднести те, що протягом вересня Землю "потривожать" лише дві магнітні бурі. Однак їх сила буде дійсно потужною, а це "мінус".

Календар магнітних бур у вересні: коли чекати удару

6 і 26 вересня на українців чекають дві потужні магнітні бурі. Фото з відкритих джерел

Першого удару варто очікувати в перший же тиждень вересня — 6 числа. Найбільш схильними до впливу чергового сонячного спалаху стануть люди, які страждають на гіпертонію та інші серцеві захворювання. Особливо уважними до стану свого здоров'я слід бути тим українцям, які раніше перенесли інсульт або інфаркт.

Однак перша магнітна буря буде трохи слабшою, ніж наступна. А ось 26 вересня сонячна активність здатна буде вплинути навіть на тих людей, які зазвичай не звертають уваги на подібні аномалії.

Фахівці рекомендують у дні магнітних бур виявляти менше активності, особливо в питаннях фізичного навантаження, а також не приймати важливих рішень. До слова, обережними слід бути й у кілька наступних днів після кожної з бур, адже магнітне поле Землі все ще залишається під сильним впливом Сонця.

Також метеозалежні люди повинні подбати про те, щоб необхідні медикаменти для можливості "підправити" власне самопочуття завжди були під рукою у ці дні. Не менш уважними до здоров'я слід бути й людям із хронічними хворобами.

Нагадаємо, що найчастіше магнітні бурі впливають на організм людини, викликаючи постійні головні болі, нудоту і запаморочення. Схильне до такого впливу і наше серце. Саме тому медики акцентують на необхідності здорового сну і правильного харчування в дні магнітних бур. Не зайвим буде організувати й прогулянку на свіжому повітрі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, в які дні серпня сонячна активність викличе магнітні бурі на Землі.

Якщо ж ви дбаєте про своє здоров'я в будь-якому випадку, вам буде корисно дізнатися, чому переводити будильник "ще на п'ять хвилиночок" досить шкідливо для організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини