Головна Новини Суспільство Наука та освіта ФОТОФАКТ: в озері Лох-Несс виявили загадковий об'єкт
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОТОФАКТ: в озері Лох-Несс виявили загадковий об'єкт

Загадковий об'єкт побачили на екрані гідролокатора

5 листопада 2020, 19:00
Поділіться публікацією:

На глибині 200 метрів шотландського озера Лох-Несс, яке славиться легендою про давнє чудовисько, зафіксували загадкову фігуру. І хоч вчені неодноразово спростовували існування Нессі, багатьом ентузіастам цікаво, що ж зафіксував гідролокатор круїзного судна.

ФОТОФАКТ: в озері Лох-Несс виявили загадковий об'єкт

чудовисько (фото з відкритих джерел)

Шкіпер Рід Мічі розповів, що на глибині 189 метрів його гідролокатор показав таємничий об'єкт, довжиною в 10 метрів і формою у вигляді великого півмісяця. Він припустив, що це може бути гігантський осетер або велика зграя риб, або ж те саме чудовисько. Капітан судна зізнався, що проходив повз це місце безліч разів, але більше не помічав цього таємничого об'єкта.

ФОТОФАКТ: в озері Лох-Несс виявили загадковий об'єкт - фото 2

Фото: Ronald Mackenzie / SWNS.COM

Мисливець за лохнеським чудовиськом Стів Фелтен, який відвідує озеро протягом 30 років, також переглянув зображення з гідролокатора і зазначив, що цей знімок є найпереконливішим доказом того, що на дні озера живе легендарна істота.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на території Польщі знайдені скам'янілі останки стародавнього морського чудовиська, який жив 150 млн років тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини