Головна Новини Суспільство Наука та освіта Дослідники назвали головну загрозу для людства
commentss НОВИНИ Всі новини

Дослідники назвали головну загрозу для людства

Дослідники вважають, що потрібно зменшити нерівність

27 липня 2020, 23:55 comments2506
Поділіться публікацією:

Кожна людина прагне до багатства, і, здавалося б, це бажання є абсолютно нормальним. Але група дослідників з Австралії, Великобританії і Швейцарії стверджує, що прагнення людей заволодіти багатством завдає величезної шкоди людству. Свої висновки вони опублікували у статті на сайті Nature Communications.

Дослідники назвали головну загрозу для людства

Дослідники стурбовані тим, що зростання добробуту сприяє збільшенню викидів шкідливих речовин в атмосферу, які згубно впливають на навколишнє середовище. І вся справа в постійно зростаючому процесі споживання. Він настільки швидко зростає, що нові технології, спрямовані на захист Землі від згубного впливу, не встигають за ним.

Експерти називають надмірне споживання небезпечним для планети і відзначають, що необхідно зменшити нерівність, а також "кинути виклик поданням про те, що багатство й ті, хто їм володіє, це очевидне благо".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) забрудненим повітрям доводиться дихати приблизно половині жителів планети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини