Головна Новини Суспільство Наука та освіта До Землі мчить астероїд завбільшки з холодильник
commentss НОВИНИ Всі новини

До Землі мчить астероїд завбільшки з холодильник

Небесне тіло наближається до нашої планети зі швидкістю понад 40 тисяч кілометрів на годину

19 жовтня 2020, 09:41
Поділіться публікацією:

Астероїд 2018VP1 взяв курс на Землю. На нашу планету небесне тіло завбільшки з великий холодильник мчить зі швидкістю 40 тисяч кілометрів за годину. Про це повідомив у своєму Instagram астрофізик зі Сполучених Штатів Нік Деграссі Тайсон.

До Землі мчить астероїд завбільшки з холодильник

До Землі наближається астероїд 2018VP1

Досить великий астероїд може досягти Землі вже через два тижні. Орієнтовно на нашу планету він впаде вже на початку листопада, якраз перед виборами президента США, які повинні відбутися 3 листопада.

"Астероїд 2018VP1 — це великий космічний камінь, а його розміри сягають розмірів холодильника. Він мчить до нашої планети зі швидкістю близько 40 тисяч кілометрів на годину. Швидше за все, він торкнеться Землі 2 листопада", - зазначив астрофізик.

Однак вчений відразу ж заспокоїв аудиторію — попри величезні розміри, жодної шкоди для планети і її жителів цей астероїд не несе. Він все ж не настільки великий, щоб наслідки його зіткнення із Землею були відчутними.

"Якщо кінцю світу і судилося наступити в 2020 році, то це трапиться точно не з вини нашого Всесвіту", — підсумував учений.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що NASA запустить в космос туалет за 23 мільйони доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини