Головна Новини Суспільство Наука та освіта Для чого насправді придумали маленьку кишеню на джинсах
commentss НОВИНИ Всі новини

Для чого насправді придумали маленьку кишеню на джинсах

Навряд чи знайдеться людина, в чиєму гардеробі не було б місця хоча б для однієї пари джинсів

25 січня 2021, 16:15 comments1160
Поділіться публікацією:

Джинси є базовим і незамінним елементом гардеробу як чоловіків, так і жінок. І напевно ви хоч раз замислювалися про те, для чого потрібна та сама маленька кишеня на всіх джинсах. Давайте швидше дізнаємося, навіщо ж її придумали. Про це пише "Men 24. Юа".

Для чого насправді придумали маленьку кишеню на джинсах

Для чого насправді придумали маленьку кишеню на джинсах. Фото: unsplash

Маленька кишеня не для монет

Деякі люди вважають, що кишеню придумали для монет. Однак це зовсім не так, адже діставати їх звідти незручно.

Маленька кишеня не для квитків

А хтось упевнений, що раніше ця кишеня призначалася для квитків в кіно або на концерт. Проте, зараз кишеня став набагато меншою, тому складно буде туди запхати будь-який квиток.

Також багато хто  носив у ній легендарну запальничку Zippo.

Кишеня для годинника

Маленька кишеня з самого початку була "кишенею для годинника". Ковбої або робочі зберігали в ній свої кишенькові годинники.

Варто зазначити, що в сучасному світі ніхто не носить кишеньковий годинник, але кишеню для них так і залишилася на джинсах. Зараз же їй знайшли нове застосування: люди кладуть в кишеню бездротові навушники, адже вони відмінно там поміщаються.

Як повідомляло видання "Коментарі", як часто потрібно прати джинси. Цей незамінний елемент гардеробу кожної людини потрібно прати в холодній воді або на спеціальній програмі прання, вивернувши навиворіт після 5-7 носок. І не важливо, чи носили ви їх два дні або два тижні — кількість мікробів на них все одно виявиться практично однаковою.

Також ми писали, чому чоловікам небажано носити вузькі джинси. Експерти провели науковий експеримент, в якому взяло участь близько 2 тисяч британців. І результати здивували навіть самих вчених. Виявилося, що в сучасному світі кожен 10-й чоловік стикається з неприємними наслідками через носіння вузьких джинсів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини