Головна Новини Суспільство Наука та освіта Чим небезпечне місячне затемнення 26 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим небезпечне місячне затемнення 26 травня

Воно найсильніше торкнеться тих, у кого планети в 6 градусі Близнюків, Стрільці, Діві й Рибах

25 травня 2021, 09:42 comments2439
Поділіться публікацією:

26 травня відбудеться місячне затемнення. Воно сприятиме зміні мислення, світогляду, а також підвищить духовний рівень. Однак, воно може справити і негативний вплив на людину, зокрема на здоров'я, а подорожі можуть обернутися неприємностями. Про це розповіла астролог Юлія Погорельченко в Instagram, пише видання OBOZREVATEL.

Чим небезпечне місячне затемнення 26 травня

Місячне затемнення 26 травня 2021 - фото з відкритих джерел

26 травня о 14:18 в 6 градусі Стрільця відбудеться місячне затемнення, яке відкриє річний коридор затемнень. Воно найсильніше торкнеться тих, у кого планети в 6 градусі Близнюків, Стрільці, Діві й Рибах.

"Це затемнення дозволить змінити мислення, світогляд, підвищить духовний рівень. Розшириться потреба в знаннях. Порушаться питання освіти, подорожей, авторитетів, зміни світоглядів. Вірогідні реформи в системі вищої освіти. Здатність до праці й чітко бачити реальну ситуацію допоможуть пройти цей період максимально продуктивно", — зазначила астролог.

Фахівець також підкреслила, що в цей період є присутнім ризик ескапізму, людина може потрапити під чужий вплив або стати жертвою обману.

Астролог радить бути обережним і остерігатися конфліктних ситуацій. За її словами, в період місячного затемнення, яке відбудеться 26 травня небезпечні подорожі, зростає ризик крадіжок або шахрайства, можуть постраждати судини, нервова система, печінка, не виключені скачки тиску.

Відзначається, що в день місячного затемнення найкраще зайнятися собою, зануритися всередину себе: ідеальні медитації, самота, робота зі звичками. Під час місячного затемнення і в цей коридор затемнень добре все завершувати та від усього позбуватися, очищати простір і тіло.

Раніше портал "Коментарі" писав, що у 2021 році жителі Землі зможуть чотири рази спостерігати затемнення: відомі дати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини