Головна Новини Суспільство Наука та освіта Це можливість отримати класний кар'єрний старт – ректор "Метінвест Політехніки" про Worldskills Ukraine
commentss НОВИНИ Всі новини

Це можливість отримати класний кар'єрний старт – ректор "Метінвест Політехніки" про Worldskills Ukraine

Змагання серед молодих спеціалістів і школярів проходять у 18 компетенціях

14 жовтня 2021, 15:02
Поділіться публікацією:








У Маріуполі закінчився регіональний відбір учасників Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine для молодих спеціалістів і школярів.

Це можливість отримати класний кар'єрний старт – ректор "Метінвест Політехніки" про Worldskills Ukraine

Нові можливості на Worldskills Ukraine в "Метінвест політехніці" - фото з сайту П’ятого каналу

Змагалися у 18 компетенціях. Токарі, слюсарі, електромонтери, машиністи та зварювальники демонстрували свої навички у встановлений час.


Переможець регіонального відбору Юрій Кір'якулов каже:

"Я змагався у компетенції "Підйом і переміщення вантажів"... Навіть, якщо ти не виграєш, все одно себе покажеш. Можливо, для себе щось нове дізнаєшся. Але в моєму випадку, я сподівався перемогти і я переміг".

Ректор "Метінвест Політехніки" Олександр Поважний запевнив:

"Звичайно, ми дуже зацікавлені у тому, щоб молодь або безпосередньо після навчальних закладів, або пройшовши певну практику на виробництві, приходила до нас. Щоб вчилася, розвивала свої таланти й ставала все успішнішою. І отримувала дійсно класний кар'єрний старт".

Підтримка конкурсу WorldSkills Ukraine ще раз підтверджує – "Метінвест" послідовно допомагає реформувати технічну освіту в країні. За підтримки Групи реалізовано 57 професійних та 50 освітніх стандартів. Загалом, за 15 років своєї роботи "Метінвест" направив у розвиток української освіти 180 млн грн.

"Метінвест Політехніка" — інноваційний гірничо-металургійний вищий навчальний заклад, який відкрився у Маріуполі у 2020 році й готуватиме фахівців за інженерними та технічними спеціальностями. Його студенти отримуватимуть потужну практичну підготовку, якої потребують сучасні підприємства. Мета Політехніки – стати центром креативності та інновацій у технічному напрямі за підтримки сучасних викладачів і талановитої молоді, яка отримає фантастичне професійне майбутнє.

Видання "Коментарі" раніше публікувало інформацію про те, як будується кар'єра топспортсменів: баскетболіста, легкоатлета, боксера, футболіста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини