Головна Новини Суспільство Наука та освіта Багато хто помре на початку, - Ілон Маск про підкорення Марса
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато хто помре на початку, - Ілон Маск про підкорення Марса

Компанія SpaceX розробляє для польотів на Марс космічний корабель Starship

27 квітня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Один з найбагатших людей планети, засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск заявив, що підкорення Марса не обійдеться без людських жертв. Однак добровольців, за його словами, вистачає. Про це Маск розповів в ефірі CNN, передає "РБК-Україна".

Багато хто помре на початку, - Ілон Маск про підкорення Марса

Ілон Маск - фото з відкритих джерел

Очолювана ним компанія SpaceX розробляє для польотів на Марс космічний корабель Starship, котрий вміщуватиме сотню осіб. Його відправка до Марсу очікується до 2030 року.

"Очевидно, що багато хто помре спочатку. Ми нікого не змушуємо туди вирушати, все на добровільних засадах", — сказав Ілон Маск.

Раніше мільярдер заявляв, що до 2050 року на Марс буде відправлено близько мільйона людей. За словами Ілона Маска, це стане "славною пригодою і вражаючим досвідом".

Нагадаємо, що Ілон Маск виступить в ролі ведучого програми Saturday Night Live на каналі NBC. Підприємець з'явиться в ефірі телеканалу разом зі співачкою Майлі Сайрус, яка вже вшосте братиме участь у шоу. Маск вже з'являвся і на великому, і на малому екрані, знявшись в епізодичних ролях в "Сімпсонах", "Південному парку", "Залізній людині-2" і "Теорії великого вибуху".

Раніше портал "Коментарі" писав, що відома 33-річна співачка Граймс і за сумісництвом дівчина американського мільярдера Ілона Маска, зробила собі незвичайне татуювання. На своїй сторінці в Instargam знаменитість опублікувала фотографію, продемонструвавши свою спину, яка була пошматована червоними шрамами. Граймс зазначила, що їй болить все тіло, а спина ще кілька тижнів буде повністю червоною, але зате у неї тепер будуть гарні інопланетні шрами.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини