Головна Новини Суспільство Скандали Власник тг-каналу “Джокер” Кравець продовжує тероризувати бізнес: екснардеп Мосійчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Власник тг-каналу “Джокер” Кравець продовжує тероризувати бізнес: екснардеп Мосійчук

Екснардеп Ігор Мосійчук розповів про джерела доходу власника Telegram-каналу “Джокер” Романа Кравця

сьогодні, 21:05
Поділіться публікацією:

У своєму недавньому розслідуванні журналісти hromadske показали, як живе власник Telegram-каналу “Джокер”, який нібито перебуває під кураторством Офісу президента. Про "діяльність" власника каналу Романа Кравця розповів екснардеп Ігор Мосійчук, який також записав відеозвернення, повідомляє портал "Коментарі".

Власник тг-каналу “Джокер” Кравець продовжує тероризувати бізнес: екснардеп Мосійчук

Фото з відкритих джерел

Ігор Мосійчук повідомив, що адмін ТГ-каналу Роман Кравець разом Сеяром Куршутовим начебто вирішив його пошантажувати. Для цього вони атакували власника компанії Арбер, де працює теща екснардепа.

Також Мосійчук зазначає, що вже поспілкувався із керівництвом Бюро економічної безпеки, але там запевнили, що “на Кравця не працюють”. Однак, на думку екснардепа, факти говорять про інше. Як тільки в ЗМІ з'явилася інформація щодо керівництва БЕБ, а саме Ткачука, який скоїв ДТП, збивши молоду дівчину і залишивши її без ніг, одразу з'явився Кравець із піаром Ткачука та компанії, намагаючись усе залагодити.

Минулого місяця Мосійчук опублікував пост про те, що після від'їзду Держсекретаря США Ентоні Блінкена Офіс президента дав завдання главам фракції “Слуга народу” почистити списки від різних “сумнівних елементів”. Під цю “чистку” потрапляє 153-й номер у списках Слуг народу, адмін ТГ-каналу “Джокер” Роман Кравець.

Нагадаємо, американська тютюнова компанія Philip Morris International (PMI) звернулася до уряду США з проханням накласти персональні санкції на власника телеграм-каналу "Джокер", "Слугу народу" Романа Кравця та представників кількох правоохоронних структур, нібито задіяних у схемі з рейдерства компанії.

Після публікацій у ЗМІ про “діяльність” Кравця він “зник з радарів”, але, можливо, знову “взявся за старе”.

За даними OBOZ.UA, цього разу ціллю "Джокера" стали власники компаній X-park — Юрій Зозуля та Паріматч Едуард Швіндлерман. Журналісти також нагадали, що раніше про шантаж повідомляв сервіс замовлення таксі Uklon та інші компанії.

А в описі каналу “Джокер” навіть вказано “прайс” – реклама коштує від 67 500 дол., стоп на публікацію від 489 000 дол., а видалення публікації від 33 600 дол.

Масштаби “діяльності” стали настільки великими, що Роману Кравцю присвятили окрему сторінку на Вікіпедії кількома мовами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини