Головна Новини Суспільство Скандали Військовослужбовці заявили про експорт українських товарів до РФ під час війни - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовослужбовці заявили про експорт українських товарів до РФ під час війни - ЗМІ

Військові розповіли про продаж грецьких горіхів з України до Росії через офшорні компанії

28 листопада 2022, 21:59
Поділіться публікацією:

За інформацією журналістів каналу Інтер-Подробиці дехто з військових заявляє про начебто причетність окремих митників у Чернівецькій та Одеський областях до контрабанди продуктів харчування.

Військовослужбовці заявили про експорт українських товарів до РФ під час війни - ЗМІ

Так, журналісти ретранслюють звернення військових: "Вітаємо! Ми — українські воїни. Ми всі добровольці, всі вступили до лав Збройних Сил. У важких випробуваннях відроджується єдність нашого народу. Єдність та незламність! Відроджується Україна.

При цьому лишаються злочинні групи, які продовжують робити схеми, корупцію, контрабанду Зокрема, це стосується контрабанди продуктів харчування. Наведемо приклади.

Митниця у Чернівецькій області. Такий собі Іван Чорній через фіктивні компанії у Болгарії та Молдові постачає продукти до московії, зокрема ягоди та горіхи. Відповіді органи нічого не помічають.

Одеса. Ще один персонаж, Сергій Кравецький, утримує підставну компанію, яка називається "Зам Зам". Але сутність у тому "Зам Зам" фактично  належить "дон-дону" кадирову та його найближчому оточенню. Через такі підставні компанії проходить контрабанда харчової продукції через Одеську митницю. Відповідні органи й тут нічого "не помічають".

Звертаємось до відповідних органів. Якщо серед вас є корупціонери — виявіть їх та знешкодьте! Контрабанда в Україні має бути знищена! Корупція має бути знищена! Всі злодії мають бути знешкоджені! А Україна має відродиться".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини