Головна Новини Суспільство Скандали Вірусне відео в інтернеті: чим відзначився посадовець НБУ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірусне відео в інтернеті: чим відзначився посадовець НБУ (ВІДЕО)

Інцидент за участі начальника управління НБУ по роботі з проблемними активами Павла Поляруша

сьогодні, 12:15
Поділіться публікацією:

В інтернеті з'явилося відео, на якому ймовірний конфлікт на дорозі за участі начальника управління НБУ по роботі з проблемними активами Павла Поляруша. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію автора цифрового контенту, журналіста Сергія Лямця. 

Вірусне відео в інтернеті: чим відзначився посадовець НБУ (ВІДЕО)

Павло Поляруш. Фото з відкритих джерел

“Я не знаю, чи він дійсно вискочив на дорогу та погрожував військовому прострелити ноги з наградної зброї. Але дуже схоже, що він напідпитку. Це раз. А ще дуже схоже, що йому вже хтось дає інструкції, в тому числі все спростовувати”, — написав Сергій Лямець на своїй сторінці у Facebook.

Він також відмітив яскраву манеру поведінки. “Думаю, де я таке бачив? Точно, коли два посадовці на чолі з ексголовою “Укрексімбанку” Євгеном Мецгером полізли силою видирати камеру в знімальної групи. Такий самий комплекс б-га, що має справу з холопами. Як показав випадок пана Мецгера, це швидко лікується. Щоправда, за відгуками, він сам по собі пристойний чоловік, якого просто занесло. У цьому випадку я б на таке не розраховував.”, — зазначив журналіст. 

Тим часом народний депутат України Олексій Гончаренко повідомив, що проживає Павло Поляруш у цивільному шлюбі разом з Іриною Мудрою. “Нагадаю. Ірина Мудра -  заступниця Керівника ОП Андрія Єрмака. Дуже цікаво”, — зазначив він.

Нагадаємо, що Сергій Лямець ґрунтовно розповів, звідки українські банки отримали надприбутки під час війни. Ознайомитися з думкою можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що земельні ділянки НБУ продали за заниженою вартістю. Продаж ділянок завдав збитків у 5 млн грн. У протиправних діях підозрюють начальника відділу банку. Підозрюють у службової недбалості начальника одного з відділів НБУ. Дізнатися детальніше про махінації із землею в Київській області та як змогли продати ділянки значно дешевше можна за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини