Головна Новини Суспільство Скандали Відома акторка та блогерка потрапили у скандал через публікації роботи ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома акторка та блогерка потрапили у скандал через публікації роботи ППО

Вони опублікували відео, як працювала українська ППО під час ракетного удару РФ по Україні 16 травня

16 травня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Військові  агресорки РФ  в ніч на  16 травня атакували  нашу країну ракетами та дронами.  Дві відомі  киянки влипли в гучну скандальну історію з причини того, що оприлюднили  відео роботи  представників вітчизняної  ППО на території столиці.  Оприлюднювати такі речі забороняють, сьогодні цю заборону переступили в  соціальних мережах ексдружина  київського наркодилера Юрія Чернецького Інна  Воронова та акторка Ксенія  Мішина

 Відома акторка та блогерка потрапили у скандал через публікації роботи ППО

Мішина і Воронова потрапили у скандал під час ракетної атаки (фото з відкритих джерел)

Перша киянка оприлюднила відео, де  видно, як працює українська  ППО, в Instagram. Ще й вказала власну  локацію. Після хвиль  хейту, що  обвалились на  згадувану киянку, вона видалила заборонений  ролик.  

Ще відеоролик  того, як  вітчизняна ППО захищає  Київ  від  російських ракет, з’явивсь на сторінці акторки Ксенії Мішиної.  Але ця киянка  дала відсіч всім, хто  спробував її зачепити. Ксенія зробила  наголос на тому, що не повідомила координати  місцевості, де живе.

"Я дуже відповідально ставлюся до всього, що публікую, оскільки розумію, наскільки будь-яка інформація може мати значення. Я публікую подібні відео, тому що це наше життя! І ми повинні про це говорити, кричати, не забувати. Усі мають бачити і пам’ятати, що війна триває і ракети літають", – пояснила  акторка.

Ще  вона  зауважила, що на відео, яке вона раніше оприлюднила, "не було нічого, крім військового неба, під яким ми живемо".

Після критики Інна  Воронова записала відео та вибачилась.

 Відома акторка та блогерка потрапили у скандал через публікації роботи ППО - фото 2
 Відома акторка та блогерка потрапили у скандал через публікації роботи ППО - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупанти знову здійснили атаку безпілотників на Київ. Російські загарбницькі війська здійснили вранці 16 травня вже восьму масовану атаку на столицю України. Цього разу вона була винятковою за своєю густиною – велика кількість ракет за дуже короткий проміжок часу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини