Головна Новини Суспільство Скандали Верещук відповіла на скандальні заяви Воллеса: ми не Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Верещук відповіла на скандальні заяви Воллеса: ми не Netflix

Ірина Верещук відреагувала на скандальні слова міністра оборони Великої Британії, які прозвучали на саміті НАТО.

13 липня 2023, 09:30 comments1441
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Віцепрем'єр-міністр України Ірина Верещук відреагувала на скандальні заяви британського міністра оборони, який вимагав висловлювати більше подяки від України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Ірина Верещук.

Верещук відповіла на скандальні заяви Воллеса: ми не Netflix

Віцепрем'єр-міністр України Ірина Верещук. Фото з відкритих джерел

Очільник Міністерства оборони Британії Бен Воллес відреагував на критику Зеленського щодо НАТО. Президент України вказав на абсурдність членів альянсу, які не дали чітких часових рамок для входження країни до НАТО.

Воллес виступаючи на саміті НАТО у Вільнюсі попросив бути більш вдячною Україну та пригадав, як приїхав у Київ в 2022 році. Після 11 годин дороги британському політику вручили список зброї, яка необхідна для України. На це Воллес заявив, що "ви знаєте, ми не Amazon",

На скандальну заяву британського політика відповіла віцепрем'єрка України Ірина Верещук.

"Якщо НАТО не Amazon, то і ми не Netflix", — написала Верещук та додала, що "чого і чому вони бояться – вирішувати їм".

Попри це Ірина Верещук вказала, що якщо прибрати емоції, то від НАТО Україна отримала максимум на цей час. Віцепрем'єрка вказує, що Україна буде "робити своє" та відвоює свою землю і свободу. Окрім того, Верещук вважає, що вступ України в НАТО неминучий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський відповів на закиди Бена Воллеса та попросив Резнікова подякувати.

Також "Коментарі" писали про польського президента Анджея Дуду, який вважає, що Україна розчарована остаточною заявою НАТО через відсутність чіткого графіка вступу до альянсу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 липня 2023, 09:29

Наскільки ж це корумповане оточення Зе огидне. Ще в Біблії описано, як ганьбились ці діти Авраама перед своїм Богом, скільки зла принесли в світ. Ще комуняцький союз скиглив вустами юдеїв Соловйова та Портникова, як вони білі і пухнасті постраждали від нападу Гітлера.


Новини