Головна Новини Суспільство Скандали Веніславський заявив про перекручування фактів у розслідуванні щодо закупок харчування Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Веніславський заявив про перекручування фактів у розслідуванні щодо закупок харчування Міноборони

За словами Веніславського, на засіданні комітету стало зрозуміло, що опублікована у ЗМІ інформація була перекручена

23 січня 2023, 18:50
Поділіться публікацією:

У розслідуванні щодо нібито завищених цін на продукти у закупках Міноборони перекрутили факти. Про це за підсумками засідання оборонного Комітету ВР розповів нардеп Федір Веніславський, передає УНН.

Веніславський заявив про перекручування фактів у розслідуванні щодо закупок харчування Міноборони

Федір Веніславський (фото з відкритих джерел)

За словами народного обранця, на засіданні комітету були присутні міністр оборони Олексій Резніков та його заступник В’ячеслав Шаповалов. Після їх доповіді стало зрозуміло, що опублікована у ЗМІ інформація була перекручена.

“Судячи з тої інформації, яку надали членам комітету, є певне перекручування та пересмикування фактів у інформації, яка була оприлюднена в ЗМІ. Річ у тому, що міністерство не закуповує продукти харчування, воно закуповує послуги із забезпечення харчування військовослужбовців”, — зазначив Веніславський.

Нардеп розповів, що члени оборонного комітету планують поїхати на склади та виробничі бази компанії-постачальника, аби впевнитися, що вона не є фіктивною. Разом з тим, на комітеті Тимчасову слідчу комісію через скандал у ЗМІ не створювали.

“Відповіді були надані. На скільки вони переконливі — будемо для себе ще з‘ясовувати. Але загалом по кейсу про ці злощасні яйця зрозуміло, що там не так, як видавалося все”, — додав нардеп.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Міноборони прокоментували закупівлю послуг харчування за завищеними цінамиУ відомстві запевнили, що для них пріоритетом була і залишається організація якісного та безперебійного харчування військовослужбовців. Зазначається, що міністр оборони Олексій Резніков особисто звернувся до Голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича з проханням невідкладно провести засідання Комітету та заслухати вичерпну інформацію щодо порядку, обставин та результатів закупівлі послуги харчування військовослужбовців на 2023 рік за участі представників НАБУ та ДБР.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини